Het openlucht optreden van de Krasse Knarren Show van afgelopen zondag was weer een succes. De bewoners van de ZZG Zorgroep hebben enorm genoten van ons programma. Op de nieuwe locatie Campanula Mimosa in Lent verzorgden we met ons interactieve muziekprogramma voor een gezellige middag. In verband met het zomerse weer en de tropische temperaratuur vond ons optreden plaats in de tuin van deze schitterende locatie.

Ruim voor aanvang van de show kwamen er al verschillende bewoners met familie en/ of begeleiding naar buiten. Hier konden zij luisteren naar de achtergrondmuziek waarop al direct vrolijk werd meegezongen.

Deze dag hadden we de try out van onze nieuwste activiteit: PLINGO. Dit is een plaatjes bingo welke geheel is afgestemd op de (dementerende) ouderen. Voor de deelnemers is het makkelijk om afbeeldingen te herkennen. Bovendien worden veel afbeeldingen voorzien van geluidsfragmenten. Deze Plingo is door onze Duizendpoot, Suzanne bedacht en ontwikkeld.

Van meerdere mensen, zowel bewoners, begeleiding en familieleden hebben we complimenten mogen ontvangen voor dit nieuwe interactieve item.

Na de Plingo was het tijd voor het Rad van de Muziek. Ondanks de tropische temperatuur in de openlucht deden de mensen heel enthousiast mee. Bij het Rad van de Muziek komen er allemaal bekende liedjes voorbij met een hoog meezing gehalte. En dat ze bij Campanula mee kunnen zingen is wel duidelijk. Heerlijk om te zien en te horen hoe de mensen meezingen met de liedjes van weleer.

Met het nummer van Rob de Nijs, Jan Klaassen de trompetter werd het helemaal een feest. Suzanne deelde bij dit nummer verschillende instrumentjes uit aan het publiek. Er werd een compleet orkest gevormd waarbij iedereen een “playback” muzikale bijdrage leverde.

Het werd een hele gezellige middag waarbij de polonaise natuurlijk niet mocht ontbreken. Deze polonaise werd door iedereen meegedaan en zo kwamen we alweer snel aan het einde van deze show.

Wij bedanken de dames van de organisatie en natuurlijk het fantastische publiek. Wat ons betreft graag tot een volgende keer. Suzanne, Gijs en Jan