Oud DJ Hans heeft onze stichting compleet verrast met een bus vol lichtapparatuur en decoratiemateriaal. Vorig jaar december deden wij een oproep in het programma Gelderland Helpt.  Hierin vroegen wij om gebruikte licht en geluidsapparatuur voor onze stichting.

Enthousiast

Ruim een half jaar later nam Hans met ons contact op en bood zijn lichtapparatuur, truss en decoratiemateriaal aan. De oud dj is erg enthousiast over het werk van onze stichting en wilde daarom zijn spullen schenken aan de Vreugdefabriek. Hans had ons foto´s gemaild van de apparatuur met de vraag of wij hier iets mee konden.

Geschrokken

Afgelopen zaterdag zijn onze vrijwilligers Suzanne en Jan naar Epe afgereisd om de apparatuur in ontvangst te nemen. Daar aangekomen werden zij gastvrij ontvangen met koffie en gebak. Het was wel even schrikken toen ze de enorme partij apparatuur zagen. Een compleet truss systeem, spots, lichteffecten, black lights en decoratiemateriaal, allemaal voor onze stichting. Met heel veel moeite paste al het materiaal in de bus.

Heel bruikbaar

De apparatuur gaan we gebruiken voor de Up & Down Discoshow en de DJ Club. Voor de dj’s met een beperking is dit een enorme aanwinst, zij zullen hier heel blij mee zijn. Tijdens hun optredens zullen ze in de toekomst de uitgebreide lichtshow aan het publiek laten zien.
Er zijn enkele spots en effecten die een klein defect hebben, ook hier zijn wij heel blij mee. Suzanne onze technische duizendpoot gaat hiermee aan de slag. Dit doet zij samen met een paar cliënten die graag “sleutelen” aan apparatuur.

Bedankt

Als stichting zijn we enorm blij met de apparatuur, geschonken door deze oud dj. We kunnen bijna niet wachten om de apparatuur aan de dj’s te laten zien. Nadat we Hans een kleine attentie als dank hadden gegeven, namen we afscheid en reden we naar huis.
Wij willen Hans, ook namens de dj’s nogmaals heel erg bedanken voor zijn gulle gift.

Oud dj Hans