Ons produktieteam

Jan Vos

Is werkzaam als activiteitenbegeleider in de gehandicaptenzorg, hij is de initiatiefnemer van de Vreugdefabriek en tevens penningmeester van de stichting.

Jan is ook oprichter van de DJ-club, waarbij hij een groep mensen met zowel een verstandelijke als lichamelijke beperking opleidt tot DJ. Jan heeft meer dan 30 jaar ervaring als dj / entertainer.

Suzanne Versteeg

Is werkzaam in de ouderenzorg en is tevens de voorzitter van de Vreugdefabriek. Zij heeft enkele jaren gewerkt als activiteitenbegeleidster in de gehandicaptenzorg.

Suzanne is handig en creatief en houdt zich voor de stichting bezig met decorbouw en rekwisieten en begeleidt hierin de mensen met een beperking. Suzanne is verantwoordelijk voor de belevingsgerichte activiteiten.

Co Loeffen

Heeft gewerkt als timmerman / meubelmaker en geniet nu van zijn pensioen.

Hij is werkzaam voor de stichting als secretaris en staat garant voor de technische ondersteuning. Zijn lijfspreuk is: “komt in orde, maken we”.

Rozelie Haaksman

Heeft haar eigen bedrijf in de Vormgeving & Webdesign en is bij onze stichting verantwoordelijk voor de website en onze huisstijl.

Gijs Vos

Werkt als accountmanager, hij begeleidt de dj’s van de dj club en is verantwoordelijk voor de verlichting en lichteffecten van de Up en Down discoshow. Net als Jan heeft hij veel ervaring als dj, maar ook als lichttechnicus.

Gerard Vos

Is gepensioneerd, heeft gewerkt als fotograaf bij de Universiteit van Wageningen. Uiteraard maakt hij voor de stichting de meeste foto’s en verricht allerlei hand-en spandiensten.