Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Samenwerking Vreugdefabriek en PuntenCo

jun 28, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

We hebben leuk nieuws te vertellen! De Vreugdefabriek is een samenwerking aangegaan met het marketingbureau PuntenCo in Berg en Dal (Nijmegen).

Vanaf heden zullen zij ons gaan helpen met verschillende marketingwerkzaamheden zoals het bijhouden van onze sociale mediakanalen en het SEO optimaliseren van onze website.

We kijken erg uit naar deze samenwerking en zijn er zeker van dat we een mooie tijd tegemoet gaan!

samenwerking

Wie is PuntenCo?

PuntenCo Branding en Marketing is een jong en ambitieus marketingbureau. Het team bestaat uit allemaal gelijkgestemden en ieder heeft weer zo zijn eigen expertise op het gebied van marketing.

Van het creëren tot marketingstrategieën en uitdenken van campagnes tot het opzetten van sociale mediakanalen, PuntenCo is van alle markten thuis.

Naast marketing gerelateerde werkzaamheden zit er ook een designer in hun jonge team. De designer zet de mooiste huisstijlen, templates en branding neer voor allerlei verschillende soorten bedrijven.

De samenwerking

Zoals eerder benoemd zal PuntenCo ons gaan helpen met onze sociale mediakanalen. Met een zelfontworpen template zullen zij twee keer per week een bericht posten op Facebook en Instagram. Van de hoogtepunten van de Up & Down Discoshows tot de huiskameroptredens, al onze activiteiten en evenementen zullen worden uitgelicht.

Daarnaast gaan ze onze websiteteksten onder handen nemen. Ze gaan de teksten SEO optimaliseren zodat De Vreugdefabriek website nóg beter vindbaar zal zijn op Google.

Houd onze sociale mediapagina’s en website dus vooral goed in de gaten, er zit heel wat leuks aan te komen.

Laat ons daarnaast vooral weten wat jullie van de nieuwe socials vinden en wat jullie graag voorbij willen zien komen op onze Facebook en Instagram!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?