Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

zomerfestival Nieuwegein werd een feest

jul 19, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen weekend was het dan zover, het zomerfestival Nieuwegein. Met de vraag naar muziek voor ouderen had de Algemene Hulpdienst Nieuwegein ons muziekprogramma ” Plaat op Maat ” geboekt om de bezoekers te vermaken.

Heel belangrijk

Er is nog een reden waarom de organisatie een show bij ons boekte. Namelijk het geluidsniveau dat wij gebruiken bij de optredens. Geen dreunende bassen, maar een geluidsvolume waarbij een gesprek aan tafel mogelijk blijft.

Zomerfestival Nieuwegein

Voor ieder wat wils

Muziek

Met een grote diversiteit aan verzoeknummers wisten onze entertainers het publiek prima te vermaken. Zo kwamen de hits van Willeke Alberti, Vader Abraham en Frans Bauer voorbij. Maar ook muziek van the Beatles, Chuck Berry en Boney M werd erg gewaardeerd door het publiek.

Entertainment

Zoals altijd zorgen wij ook voor entertainment bij Plaat op Maat. Tijdens het zomerfestival Nieuwegein namen we het publiek mee naar onder andere Tirol en Mexico. Ook Elvis Presley trad nog even op.

Daarnaast deden we de Klompendans met het enthousiaste publiek. Dit is altijd weer een enorm succes zowel in de ouderen- als de gehandicaptenzorg.

Zomerfestival Nieuwegein

Helaas

Zoals altijd kwam er al weer veel te snel een einde aan dit feest. Na het bedanken van de prima organisatie en catering draaiden we ons laatste plaatje.

Trots

We zijn bijzonder trots op de complimenten die we tijdens en na onze show mochten ontvangen. Lieve bedankjes voor de fijne muziek, maar ook veel lof over het aangename geluid. En daar zijn we uiteraard heel trots op.

Kijk voor de reacties in het gastenboek van onze website.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?