Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Amsterdam weet wat feesten is

aug 7, 2021 | Nieuws | 1 reactie

Amsterdam, de stad van Ajax, grachten en Andre Hazes. Afgelopen vrijdag waren we met ons programma Plaat op Maat in onze hoofdstad.

In de enorme tuin mochten wij optreden voor de clienten van zorginstelling Amsta Overtoom. Voordat we begonnen hadden we al een aantal verzoeknummers ontvangen.

Niet alleen de Hollandse muziek, maar ook de tropische hits hadden hier de voorkeur.

De onderstaande fotocollage bevat i.v.m. de privacy geen foto’s van de bewoners en is met toestemming van de organisatie afgebeeld.

Amsterdam weet wat feesten is

Lekker feesten

In verband met corona waren de bewoners genoodzaakt om vanaf hun balkon te feesten. Immers ook bij deze zorginstelling staat de gezondheid op nummer 1.

Echter werd er vanaf grote hoogte gezellig gedanst en meegezongen. Ook op de vijfde verdieping vermaakten de bewoners zich prima. Prachtig om te zien hoe er werd gedanst op de muziek van Rolf Sanchez.

Hij stond bovenaan het lijstje met verzoeknummers, dus erg populair in Amsterdam. Bovendien is Rolf Sanchez een groot fan van de Vreugdefabriek.

Rolf Sanchez

Toppers

Amsterdam weet wat feesten is dankzij de Toppers van Amsta Overtoom. Als vrijwilligers van de Vreugdefabriek hebben ook wij genoten van dit feest.

Gelukkig zien we elkaar weer snel, want 17 augustus gaat het gebeuren. Dan treden de dj’s van de Up & Down Discoshow bij jullie op.

Zij zijn onder andere bekend van het programma Down met Johnny. Net als altijd gaan zij ook hier weer een feestje bouwen.

Graag bedanken wij de organisatie voor fijne samenwerking en prima ontvangst.

In ons Gastenboek kunt u de reacties lezen.

1 Reactie

  1. Gerard Vos

    Het is niet alleen voor de bewoners waar jullie optredens mogen verzorgen een feest. Ook voor mij als regelmatige bezoeker van jullie goed verzorgde website is het telkens weer een feest om jullie verslagje en alle bijgaande reacties die daar op volgen te mogen lezen. Top! En ga vooral door met jullie geweldige werk.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?