Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

De Toppers krijgen concurrentie

aug 19, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

De Toppers treden al 16 jaar op in de Amsterdamse Arena. Gerard Joling, Jan Smit, Jeroen van der Boom en René Froger maken er iedere keer weer een feest van.

Maar na het optreden van de Up & Down Discoshow van afgelopen week, moeten zij nu echt rekening houden met serieuze concurrentie.

Bij zorginstelling Amsta in Amsterdam maakten de dj’s met een beperking er een megaparty van. De cliënten hebben ontzettend genoten tijdens dit openlucht optreden.

De Toppers

Uit zijn dak

De dj’s draaiden niet alleen Hollandse feestnummers maar ook de top 40 hits. Bovendien klonk er regelmatig Latin muziek uit de speakers. Daarmee gingen de cliënten, veelal van Antilliaanse en Surinaams afkomst helemaal uit hun dak.

Zo zagen we niet alleen voor het podium de mensen feesten, maar ook op de galerijen ging men helemaal los.

Kortom, een klein stukje van Amsterdam ging helemaal uit zijn dak.

De Toppers

Michael Jackson

Onze dj’s zijn echte entertainers en van alle markten thuis. Zo showde dj Brian de dance moves van Michael Jackson zie video . En zong dj Jan een nummer van Andre Hazes helemaal live.

Zoals altijd kondigde dj Berrie de muziek weer professioneel aan. En vermaakte dj Vincent de mensen met zijn act van de Snollebollekes.

Met de Up & Down Discoshow hebben zij ervoor gezorgd dat dit feestje een ware happening is geworden. Dus de Toppers zijn gewaarschuwd!

Net zoals altijd kwam er aan dit mooie feest ook weer een eind. Graag willen we iedereen bedanken voor de gezelligheid. En een groot applaus voor het geweldige publiek.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?