Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

cliënten dagbesteding vierden feest

aug 28, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

De cliënten van dagbesteding “Eigenhandig”  in Wageningen hebben enorm genoten tijdens ons openlucht optreden. Met een mix van Plaat op Maat en de Heedoemeesjooow werd hier de vakantieweek op een feestelijke manier afgesloten.

Bij aankomst ontvingen wij een prachtige kaart van een dame die al vanaf 12 uur op ons zat te wachten. Dit terwijl de show pas om 14.00 uur zou beginnen.

Daarmee kon onze dag in principe al niet meer stuk. Bovendien beseffen wij hierdoor goed hoe mooi ons werk toch eigenlijk is.

cliënten dagbesteding vierden feest

Wat een feest

Direct bij het eerste nummer wat we draaiden was het al feest. De cliënten van de dagbesteding hadden er duidelijk zin in. Want er werd direct meegezongen, bovendien was de dansvloer al snel gevuld. Maar eigenlijk moesten we nog beginnen.

Entertainment

Om de spieren een beetje op te warmen deden we een warming up. Daarmee ging het publiek helemaal uit zijn dak en waren de mensen klaar om te gaan feesten.

Net als altijd waren er weer leuke prijzen te winnen bij het Poing Poing spel. Zowel de deelnemers als het publiek genoten hierbij met een grote glimlach op hun gezicht.

Muziek

Met heel veel zomerse muziek en de grootste feesthits vermaakten wij de mensen tot de laatste minuut. Maar ook de vele verzoeknummers deden het allemaal prima.

Cliënten van de dagbesteding vieren feest

Dank jullie wel

Al met al kunnen we weer spreken over een geweldig feest. Maar dit was niet mogelijk geweest zonder het fantastische publiek en de fijne begeleiding.

Volgens de bezoekers van dit feest moeten we maar weer snel terugkomen. Wat ons betreft….. wij komen heel graag nog een keer terug.

Wij willen iedereen bedanken voor de gezelligheid en het hartverwarmende applaus.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?