Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

File door optreden van de Vreugdefabriek

sep 18, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Een file veroorzaakt door de Vreugdefabriek, wie had dat ooit kunnen dromen? Wij in ieder geval niet toen we met onze bus op weg waren naar Aalsmeer.

Vanwege het 50 jarig bestaan van zorgcentrum ’t Kloosterhof had de organisatie de Krasse Knarren Show geboekt. Er werden ongeveer 25 bezoekers verwacht.

Echter kwamen er zo’n 60 mensen om onze interactieve muziekshow bij te wonen. Daardoor ontstond er een enorme file op de gang richting de zaal.

Maar gelukkig wisten de vrijwilligers en begeleiding iedereen een plaatsje te geven en kon het feest beginnen. En het werd hier echt een geweldig feest.

File door optreden Vreugdefabriek

Afgestemd

Zoals bij iedere show stemmen wij de muziek altijd af op het publiek. Daarom mocht het liedje van Corry Vonk niet ontbreken. Zij heeft immers jaren in Aalsmeer gewoond.

Niet alleen het liedje maar ook de vlaggetjes van de Vreugdefabriek zorgden direct voor een gezellige stemming. Zoals altijd deden de Hollandse meezingers, maar ook evergreens uit de jaren 60 en 70 het hier goed. Bovendien werd er ook een walsje gedanst.

Entertainment voor ouderen

Net als de muziek, hebben wij ook het entertainment van onze programma’s op het publiek afgestemd. Naast de plaatjesbingo met mooie prijzen speelden we ook het rad van de muziek. Immers is dat altijd een succes. Ook in Aalsmeer genoot men van dit entertainment voor ouderen. Net zoals altijd draaide het weer uit op een geweldig feest.

Na een korte toegift moesten we helaas weer afscheid nemen van het geweldige publiek. Wij willen de organisatie en vrijwilligers bedanken voor de fijne samenwerking. We komen graag nog een keer naar jullie toe.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?