Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Wereld Alzheimer Dag bij de Vreugdefabriek

sep 20, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Wereld Alzheimer Dag is dit jaar op dinsdag 21 september. Ook wij van stichting de Vreugdefabriek vragen dan extra aandacht voor dementie. Daarnaast hebben we op deze dag een speciale ACTIE! voor verpleeghuizen en wooncentrums in Nederland.

De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Maar liefst 70% van alle mensen met dementie heeft Alzheimer.

Iemand met Alzheimer krijgt problemen met het geheugen. Naarmate de ziekte erger wordt, krijgt iemand steeds meer moeite met dagelijkse vaardigheden. Lees meer…

Wereld Alzheimer Dag

Alzheimer en de Vreugdefabriek

Stichting de Vreugdefabriek verzorgt interactieve muziekshows en activiteiten voor ouderen en senioren. Maar ook voor mensen met dementie bieden wij muziek en entertainment op maat.

Met muziek en beelden uit het verleden zijn deze programma’s uitermate geschikt voor mensen met de ziekte van Alzheimer. Bovendien hanteren wij een zeer aangenaam geluidsniveau tijdens onze optredens.

Voor zowel kleine als grote groepen bieden wij een passend programma. Enkele voorbeelden hiervan zijn; De Krasse Knarren Show, onze Huiskameroptredens en de BelevenisTafel.

Wereld Alzheimer Dag

Speciale actie

Vraag op dinsdag 21 september een geheel vrijblijvende offerte aan en maak kans op een GRATIS Huiskameroptreden of activiteit met de BelevenisTafel. Samen met u maken wij met ons optreden een onvergetelijke dag voor uw bewoners.

Een offerte aanvragen kunt u via ons contactformulier en is geheel vrijblijvend.

Het Vergeet-mij-nietje is symbool van Alzheimer Nederland. Wilt u het Vergeet-mij-niet-speldje gratis ontvangen? Ga dan naar Alzheimer Nederland en draag bij aan een toekomst zonder dementie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?