Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

oerend hard bij bewoners verpleeghuis

sep 25, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Oerend Hard van de Achterhoekse band Normaal, wie kent het niet? Vorige week was dit verzoeknummer te horen in verpleeghuis de Lichtenberg in Amersfoort.

Met het huiskameroptreden de Muzikale Grabbelton verzorgden we daar 3 optredens.

De organisatie had bewust gekozen voor een prikkelarm muziekprogramma voor hun bewoners. En ook die mogelijkheid bieden wij bij de Vreugdefabriek.

Oerend hard

Niet normaal

Toch heel bijzonder dat alle bewoners helemaal losgingen op Oerend Hard en luidkeels meezongen. Dus even geen last van prikkels, maar heel veel plezier en blije gezichten.

Uiteraard draaiden onze entertainers Jan en Noa zoveel mogelijk verzoekjes. Muziek uit de jaren 50, 60 en 70 deden het hier prima. Ook een aantal walsjes werd aangevraagd.

Decor en entertainment

Naast de muziek kon het publiek ook genieten van het decor. Met herkenbare attributen uit de jaren 50 en 60 kwamen gesprekken op gang. Iedereen herkende de oude radio van vroeger.

Bij alle 3 de optredens waren de sambaballen weer een succes. Alle bewoners deden spontaan mee en vormden samen een sambaballenorkest.

Bedankt

Graag willen wij de organisatie bedanken voor de hele fijne samenwerking en prima ontvangst. En natuurlijk ook het geweldige publiek voor hun applaus en alleszeggende bedankjes.

Mensen blij maken, vrolijke gezichten en vreugde brengen in de ouderen en gehandicaptenzorg. Daar doen we het allemaal voor.  Lieve mensen, wat ons betreft heel graag tot een volgende keer.

Wanneer u meer wilt weten over onze shows en activiteiten, dan kunt u ons altijd mailen info@devreugdefabriek.nl of bellen 06 2820 4744.

Noa en Jan

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?