Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Zorginstellingen vierden 10 jarig jubileum

okt 8, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Zorginstellingen Humanitas-DNH, Amerpoort en Abrona, locatie Gaastgracht in Amersfoort bestaan 10 jaar. En dat moest natuurlijk gevierd worden met een mooi feest. Daarom had de organisatie voor dit jubileumfeest de Heedoemeesjooow geboekt voor een optreden.

Op de prachtige binnenplaats mochten wij het optreden met muziek en entertainment verzorgen. Met de bedoeling om er voor de cliënten een leuk feestje van te maken.

zorginstellingen

Wat een feest

Voordat we met de show begonnen werden de eerste verzoeknummers al ingediend. Bij onze hilarische warming up deden zowel de bewoners als de begeleiding spontaan mee.

Nadat iedereen de spieren los had gemaakt, werd de polonaise ingezet. Intussen kwamen ook familieleden en buurtgenoten richting het feestgedruis.

Niet alleen de muziek, maar ook de spelletjes met het publiek werden erg gewaardeerd. Prachtig om te zien hoe blij mensen worden bij het winnen van een prijs.

Finale

Zoals bij ieder feest kwam ook hier helaas weer een einde. Als één van de laatste nummers stond de Zangeres Zonder Naam gepland. Daarom had iedereen sambaballen ontvangen om mee te doen met het nummer Mexico.Het was echt geweldig om te zien hoe de mensen fanatiek meededen en plezier hadden.

Met de laatste feest-hits namen we afscheid van het fantastische publiek. Voordat we naar huis gingen ontving iedereen het felbegeerde Heedoemeesjooow diploma. Kortom een geweldig feest voor de bewoners, begeleiding en bezoekers. Maar ook voor ons.

Graag bedanken wij de organisatie en het enthousiaste publiek. En wat ons betreft, graag tot een volgende keer.

Kijk voor de reacties in ons gastenboek op onze site.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?