Senioren-entertainment, muziek voor ouderen, de Vreugdefabriek heeft het allemaal. Afgelopen donderdag waren we met de Krasse Knarren Show in Zundert.

De Zonnebloem

Voor de leden van de Zonnebloem afdeling Schijf in Brabant mochten onze vrijwilligers een optreden verzorgen. Daarvoor had de organisatie Herberg In den Anker afgehuurd.

Senioren-entertainment

Senioren-entertainment

Naast de muziek verzorgden wij ook de entertainment voor deze mensen. Met onze accordeonist kwam de stemming er al snel in. Door het publiek werd al direct uit volle borst meegezongen op de liedjes van weleer. Oude filmbeelden en foto’s waren het hele programma te zien op ons projectiescherm. Voor veel mensen kwamen mooie herinneringen naar boven.

Tijdens de muziekbingo werd er zelfs vrolijk meegezongen bij de geluidsfragmenten. Veel lachende en vrolijke gezichten tijdens dit spannende spel.

Na de muziekbingo konden de mensen een verzoekplaatje aanvragen. Hierbij gingen de dansliefhebbers de dansvloer op. Met een paar foxtrots gingen de beentjes van de vloer. Daarna was het tijd voor het Rad van de Muziek. Dit onderdeel van ons programma zorgde ook hier weer voor veel hilarische momenten. Daarmee werden deze senioren zowel actief als passief vermaakt door onze entertainers.

Helaas kwam er weer veel te snel een einde aan deze middag. Met nog een paar vrolijke meezingers namen wij afscheid van het publiek.

Complimenten

Na afloop kregen we lieve bedankjes en leuke reacties van de mensen. Heel opvallend was dat veel mensen ons een compliment gaven over het geluid. Ze hadden tijdens het programma gewoon kunnen praten, terwijl ze toch konden genieten van de muziek. Voor ons is het vanzelfsprekend dat het volume niet te hard staat tijdens onze programma’s. Maar eerlijk gezegd zijn we natuurlijk wel trots op deze complimenten.

Kijkt u eens in ons gastenboek voor de verschillende reacties.

Graag bedanken wij de organisatie voor de fijne samenwerking en het publiek voor het applaus en de complimenten. Iedereen bedankt voor de gezelligheid.