Het seniorenfeest van de KBO Puiflijk van afgelopen zaterdag werd een echt feestje. In zaal de Linde  kwamen de senioren bij elkaar voor een leuk feestje met de Krasse Knarren Show. Voordat we begonnen met het programma, kregen we al diverse complimenten over ons decor en de kleding. Na het welkomstwoord van de voorzitter kon de show beginnen.

Onze accordeonist speelde bekende Hollandse liedjes uit het grijze verleden om de boel op te warmen. Al direct zat de stemming erin en werd er luidkeels meegezongen en deinden de mensen mee.

Na het vrolijke gezang aan de tafels was het tijd voor onze Plingo. Deze door onze vrijwilliger Suzanne ontworpen (plaatjes) Bingo was ook hier weer een succes. Met de diverse geluidsfragmenten werd spontaan meegezongen en was er veel interactie met het publiek. Uiteraard hadden wij weer voor leuke prijsjes gezorgd voor de winnaars.

Terwijl de Plingo prijzen werden uitgedeeld, draaide DJ Gijs een paar foxtrots voor de dansliefhebbers. Foxie Foxtrot, Daar bij de waterkant waren o.a. de hits waarop lekker werd gedanst.

Ook op dit seniorenfeest mocht het rad van de muziek natuurlijk niet ontbreken. Bij dit interactieve onderdeel van ons programma wordt het gehele publiek betrokken. Met muziek van lang geleden en de grote verkleedkist werd het ook hier weer een hilarische boel. Mooi om te zien hoe mensen uit het publiek meededen en op hun manier het publiek vermaakten.

PUBLIEK

Meisjes met rode Haren, Rad van de Muziek

Dit seniorenfeest wat maar liefst drie uur duurde werd afgesloten met een lijst verzoekplaatjes en dansmuziek. Een wals mocht natuurlijk niet ontbreken op deze gezellige middag. Tot aan het einde werd er meegezongen en bleven de mensen meedeinen op de muziek.

Graag bedanken wij de organisatie, Zaal de linde en natuurlijk het geweldige publiek voor deze leuke middag. Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

Suzanne, Gijs en Jan