De seniorenmiddag van afgelopen zaterdag zullen wij niet snel vergeten. Wat een geweldig feest werd het  bij zorgorganisatie de Blije Borgh in Hendrik Ido Ambacht. In ontmoetingscentrum de Wielstaete kwamen ruim tachtig senioren naar het optreden van de Krasse Knarren Show. Een uur voor aanvang was de zaal al behoorlijk gevuld met bezoekers die duidelijk heel veel zin hadden in een feestje.

Onze vrijwilligster, Suzanne had weer voor prachtige oude foto en filmbeelden gezorgd. Mooi om te zien hoe de mensen genoten van de beelden uit het verleden.

De oude foto en filmbeelden zijn een vast onderdeel van de Krasse Knarren Show. Suzanne zorgt ervoor dat de mensen kunnen genieten van deze beelden uit hun eigen omgeving. Voor de bezoekers allemaal herkenbaar, herinneringen uit hun jeugd komen hierbij weer naar boven.

Direct bij aanvang van de show deden de mensen al gezellig mee met onze accordeonist. Op de liedjes uit het verleden werd spontaan meegezongen. Zie de videobeelden

Hierna was het tijd voor de SPLINGO, de plaatjes bingo met geluidsfragmenten. Hilarisch om ruim 80 bezoekers te horen meezingen op ” Hallo meneer de Uil” en Alie van de wegenwacht.

Nadat de prijsjes van de Splingo waren uitgedeeld kon er gedanst worden op een foxtrot en wat walsjes. Het meezing gehalte was hier erg hoog, wat een vrolijk publiek.

Bij een verzoekje om iets van Elvis te draaien haalden we drie heren uit de zaal die op luchtgitaren een geweldige show weggaven. Zie FILMPJE

                                                      

Ook bij deze seniorenmiddag hebben we het rad van de muziek gespeeld. Op de bekende liedjes van weleer werd vrolijk meegezongen, gedanst en vooral heel veel gelachen. Het was veel te gezellig om te stoppen, maar aan alles komt helaas een eind.

Na afloop van deze Krasse Knarren Show hebben we veel leuke reacties ontvangen, graag willen wij iedereen bedanken voor deze gezellige middag. Speciale dank voor de dames die ons van heerlijke gehaktballen hebben voorzien.

Wat ons betreft….. heel graag tot een volgende keer. Suzanne, Gijs en Jan.