Swingen, zingen en feesten voor de bewoners van  WZH Oosterheem  in Zoetermeer. Met de Krasse Knarren Show waren wij hier uitgenodigd om een optreden te verzorgen. Voor de ruim dertig bezoekers werd het een geweldig feest.

Bij de aanvang van de show kwam onze accordeonist de zaal binnen gelopen om het publiek op te warmen. Door de bekende Oud Hollandse liedjes was dit al snel gebeurd. Er werd al direct gedanst en volop meegezongen door de senioren en verzorgenden.

PLINGO

Voor de goklustigen speelden we het spel Plingo. Met de door onze vrijwilligster Suzanne, ontworpen plaatjes en geluidsfragmenten Bingo werden de gasten op een interactieve manier betrokken.

Na dit spel was het tijd voor de verzoeknummers die varieerden van Frans Bauer tot Elvis Presley. Geweldig om deze ouderen te zien swingen op Rock & Roll muziek. Een dansvloer gevuld met zowel bewoners als verzorgenden, die genoten van de muziek uit de jaren vijftig, zestig.

Als entertainment onderdeel hadden we ook het rad van de muziek op het programma staan. Dit onderdeel scoort iedere keer weer bij het publiek. Met bekende meezingers uit het verleden, instrumentjes en verschillende (feest)kleding werd dit een feest op zicht. Heel spontaan werd hierbij de polonaise ingezet waarbij ook de rolstoelers vrolijk meededen.

Na de polonaise was er nog heel even tijd om wat verzoek en dansplaatjes te draaien. En zo kwam er al weer heel snel een einde aan een gezellig feest. Prachtig was het om te zien hoe de bewoners en familieleden ons kwamen bedanken voor deze gezellige middag. Hierbij mochten we van verschillende mensen complimenten ontvangen voor onze muziek en entertainment.

Op weg naar huis van het optreden genieten wij als vrijwilligers vaak nog even na over het mooie werk wat wij mogen doen. Wat is er nog mooier dan mensen blij maken met een interactief programma zoals onze Krasse Knarren Show . Wij willen de organisatie en het enthousiaste publiek bedanken voor de gezelligheid. Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

Suzanne en Jan