Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

themafeest oranje blijkt groot succes

mei 2, 2023 | Nieuws | 2 reacties

Themafeest Oranje/ Koningsdag is een interactieve show voor zorginstellingen. Zowel voor de gehandicapten als de ouderenzorg bieden wij hiermee een compleet programma.

Niet alleen de muziek, maar ook het entertainment is oranje getint. Een rood, wit, blauw decor maakt het themafeest Oranje helemaal compleet.

themafeest oranje

optredens

Op en rondom Koningsdag hadden we maar liefst vier optredens in drie dagen. Zo begonnen we op dinsdag met twee shows bij woonzorgcentrum Het Laar in Tilburg. Naast de muziek genoten de bewoners ook van het koekhappen en blik gooien. Kortom muziek en entertainment op maat.

De dag erna waren we in Amsterdam bij dagbesteding Eben Haezer voor een geweldig feest. Hier werd iedereen verrast door een zangeres uit het publiek die spontaan het lied van de Woonboot zong. Deze dame op leeftijd wist de mensen prima te vermaken met haar optreden.

Verder waren we op Koningsdag te zien bij woonzorgcentrum de Kasteelhof in Druten. Net als bij de drie andere optredens werd het ook hier weer een geweldig feest.

Na Koningsdag hadden we nog twee boekingen in Tiel en Hendrik Ido Ambacht. Hierover meer in het volgende nieuwsbericht.

Succes

Dat ons themafeest Oranje/ Koningsdag een goed concept heeft, blijkt wel uit de aanvragen en boekingen voor volgend jaar. En het applaus wat we na iedere show hebben gekregen. Daarnaast hebben we hele leuke reviews ontvangen op onze site.

Wilt u voor uw zorginstelling deze interactieve show boeken? Wacht dan niet te lang om teleurstellingen te voorkomen. Wenst u meer informatie? Gaan dan naar de contactpagina van onze site.

2 Reacties

 1. Hetty

  Jullie waren weer top op de Kasteelhof!

  Antwoord
  • Jan Vos

   Dankjewel Hetty, wij vonden het ook heel gezellig bij jullie in Druten.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?