Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

mexicaans feest voor ouderen, groot succes

mei 7, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Een Mexicaans feest voor ouderen? Met ons themafeest Fiësta Mexicana waren wij vorige week in Hendrik Ido Ambacht. Bij ontmoetingscentrum Wielstaete traden wij op voor ruim zestig senioren. En ze hadden er, net als wij veel zin in.

Ruim voor aanvang van de show kwamen de mensen al binnen. En om alvast in Mexicaanse sferen te komen deelden we bij de ingang sombrero’s en poncho’s uit.

mexicaans feest voor ouderen

Even in Mexico

Met een kort optreden van onze Mariachi play back band als opwarmertje kon het feest beginnen. Verder zorgde het decor ervoor alsof we in Mexico stonden op te treden.

En net zoals de mensen in het publiek droegen ook wij poncho’s en sombrero’s.

Daarnaast draaide onze dj Juan bekende Mexicaanse hits en speelden we de enige echte Mexicaanse Bingo. Kortom, met ons themafeest Fiësta Mexicana namen we het publiek voor even mee naar Mexico.

Mexicaans feest voor ouderen

Muziek en entertainment

Wat is een Mexicaans feest voor ouderen zonder de juiste muziek en entertainment? DJ Juan draaide niet alleen Mexicaanse muziek, maar ook de Hollandse meezingers en verzoekjes. Daarmee werd luid meegezongen en liep men spontaan de polonaise.

Ook hadden we het nodige entertainment in ons programma. Voor de dames het bekende Ezeltje Prik en voor de heren het Sombrero duel. Vooral de toeschouwers genoten van capriolen van de deelnemers.

Net als altijd vloog de tijd voorbij en moesten we afscheid nemen van een geweldig publiek. Namens onze vrijwilligers Sjanneke, Suzanne en Juan bedanken wij iedereen voor de gezelligheid.

Wilt u weten wat de mensen van onze optredens vinden? Klik dan op reviews en lees hun ervaringen op onze site.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?