Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

oh oh den haag, wat een feest

jun 25, 2023 | Nieuws | 2 reacties

Oh Oh Den Haag, wie kent dit liedje niet? In 1982 had Harrie Klorkestein hier een enorme hit mee. Afgelopen woensdag hadden we een optreden met de Krasse Knarren Show in het Laaktheater in Den Haag. Dus stond ook dit nummer uiteraard op onze playlist.

In het knusse en gezellige theater was alles perfect geregeld zoals het licht, een groot videoscherm en een echte showbizz kleedkamer. Helemaal top!

oh oh den haag

showtime

Nadat het publiek plaats had genomen op de tribune kon het feest beginnen. Onze MP3 accordeonist zorgde direct voor een gezellige stemming. Bij het eerste nummer werd er ingehaakt en volop meegezongen. De mensen hadden er echt zin in en wij natuurlijk ook.

Naast de Hollandse hits draaiden we ook Haagse Beat muziek uit de jaren 60.

Terwijl iedereen vrolijk meezong op de Hollandse hits, genoten de senioren ook van de oude beelden van Den Haag en omgeving.

Bij ons vaste item het Muziekrad werd ontzettend veel gelachen om de acts die voorbijkwamen. Daardoor voelen wij ons nu ook thuis in het theater.

oh oh den haag

oh oh den haag

Zoals altijd vloog de tijd ook hier voorbij en moesten we alweer afscheid nemen van het geweldige publiek. Maar dat deden we natuurlijk niet zonder het Haagse volkslied te draaien. Inderdaad, Oh oh Den Haag. Prachtig om te zien hoe medeorganisator Bram Poons dit nummer live meezong en vocaal werd ondersteund door het publiek.

Kortom alweer een prachtig feest en blije gezichten. Onze dank gaat uit naar de organisatie, het publiek en in het bijzonder de medewerkers van het Laaktheater.

Allemaal SUPER bedankt en graag tot een volgende keer. Kijkt u eens bij de reviews op onze site om de reacties te lezen. Daar zijn we echt trots op.

2 Reacties

 1. Laaktheater Den Haag

  Wat was dit een middag met een gouden randje. Niet alleen onze bezoekers hebben van jullie genoten. Ook wij, personeel van het theater vonden het geweldig. Met een spetterend optreden van bezoeker Frank in de rol van the King himself Elvis.
  Dank ook aan Bram en de stichting Laakkwartier in de Maatschappij en graag tot ziens.

  Antwoord
  • Jan Vos

   Dankjewel Corien, wij vonden het ook een geweldige middag. Jullie bedankt voor de prima ontvangst en fijne samenwerking.
   We komen heel graag nog een keer terug in jullie knusse en gezellige theater.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?