Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

vakantietijd voor ons een drukke periode

aug 12, 2023 | Nieuws | 2 reacties

De vakantietijd, we zitten er middenin. Maar voor sommigen zit het er helaas alweer op. Echter hebben onze vrijwilligers het de afgelopen tijd enorm druk gehad met optredens.

Zo waren wij onder andere geboekt voor de Muzikale Grabbelton, de Heedoemeesjooow, Fiësta Mexicana, Plaat op Maat en het populaire themafeest Viva Tirol.

Daarmee brachten we gemiddeld drie keer per week veel Vreugde bij zowel de gehandicapten als de ouderenzorg. En altijd met veel liefde en nog meer plezier.

Fiësta Mexicana

voor iedereen

Ouderenzorg

Tijdens de verschillende shows hebben bewoners van verzorgingshuizen, zorgboerdijen, verpleeghuizen en woonzorgcentra kunnen genieten. Met muziek voor ouderen bij de Muzikale Grabbelton of het entertainment bij Fiësta Mexicana, het werd overal een feest.

Gehandicaptenzorg

Voor de cliënten van zorginstellingen en dagbestedingen werd het in deze vakantietijd ook een feest. Met ons interactieve programma de Heedoemeesjooow werd het publiek beziggehouden met muziek. Daarnaast was het soms dringen voor diegenen die mee wilden doen met de verschillende spelletjes. Met onze muziek en entertainment voor de zorg brachten wij ook hier veel plezier.

Bijzondere optredens

Twee bijzondere optredens waren toch wel de huiskameroptredens bij Landal Greenparks. Voor 7 cliënten optreden in een bungalow en de dansvloer constant gevuld.

VAKANTIETIJD

en door…

Ook de komende weken hebben we diverse optredens gepland staan in bijvoorbeeld Amsterdam, Zevenhuizen en Arnhem. Tja, tijdens de vakantietijd hoeven wij ons niet te vervelen. Dus gaan we aanstaande dinsdag en woensdag weer op pad met ons themafeest Fiësta Mexicana.

We hebben er nu alweer heel veel zin in.

2 Reacties

 1. Carla Janssen

  Fijn dat jullie met jullie fantastische programma’s de cliënten vermaken.
  Petje af voor al jullie inspanningen en ideeën.

  Antwoord
  • Jan Vos

   Dankjewel Carla, we doen het met heel veel liefde en plezier.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?