Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

verjaardag van 93 jarige werd een feest

sep 16, 2023 | Nieuws | 1 reactie

Een verjaardagsfeestje met muziek voor ouderen? Met ons programma De Muzikale Grabbelton maken wij het allemaal mogelijk. Afgelopen dinsdag hebben we dat weer bewezen tijdens een openlucht optreden. Klik hier voor de videobeelden.

verjaardag

verjaardag

Mevrouw Els woont in het Hofstedehuis in Raalte en vierde dinsdag haar 93 jarige verjaardag. Daarom moest dit gevierd worden en waren wij gevraagd om er een feestje van te maken. En het is geen feestje, maar een Big Party geworden.

Nadat alle bewoners een plekje in de schaduw hadden gevonden, kon het feest beginnen. Zoals gebruikelijk hebben we eerst gezongen voor de jarige die voor deze speciale dag onze feestmuts mocht dragen. Tijdens de felicitaties speelde onze MP3 accordeonist op de achtergrond. Echter was het al snel duidelijk dat de gasten zin hadden in een feestje en werd er spontaan meegezongen op de eerste verzoeknummers.

Helaas

Er werd gedanst, gezongen en gefeest. Ook konden de mensen genieten van iemand uit het publiek die vol overgave een jodelnummer zong. En wat is een feest zonder polonaise? Met rollators, rolstoelen en wandelstokken deden de mensen hier vrolijk aan mee ondanks de warmte.

Zoals zo vaak vloog de tijd voorbij en moesten wij alweer afscheid nemen van de jarige en haar gasten. Mevrouw Els vertelde dat ze een geweldige verjaardag had gehad en bedankte ons met een knuffel en een mooie glimlach. En daar doen wj het allemaal voor.

Zoekt u muziek voor ouderen die hun verjaardag willen vieren? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

1 Reactie

  1. Ingrid

    Hel erg leuk was het!!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?