Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Feest voor bewoners Swinhove groep

sep 17, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Een feest voor de bewoners moest het gaan worden. Daarom had de organisatie van de Swinhove Groep ons programma Plaat op Maat geboekt. Dus waren wij vorige week afgereisd naar locatie de Lichtkring in Zwijndrecht.

feest voor bewoners

Wat een start

Terwijl we nog bezig waren met het opbouwen werd er al meegezongen op onze achtergrondmuziek.

Ook hadden we vooraf een lijst met verzoeknummers ontvangen. Met muziek van onder andere Edith Piaf, Abba en de bekende Hollandse hits mochten wij een feestje bouwen.

Bij aanvang van de show wist onze MP3 accordeonist het publiek al direct in beweging te krijgen. Kortom inhaken en meezingen vanaf het eerste nummer.

Ondanks de tropische temperaturen was de dansvloer constant gevuld. Er werd gedanst op een foxtrot, maar ook een walsje deed het hier prima. Kortom, feest voor de bewoners. Niet alleen voor de organisatie maar ook voor ons was het mooi om al die vrolijke gezichten te zien.

 

feest voor bewoners

Bedankt

Zoals altijd moesten wij ook hier weer afscheid nemen van het publiek, helaas. Maar de organisatie heeft al toegezegd dat wij hier zeker nog een keer terug moeten komen. Want zo’n feest voor de bewoners willen ze heel graag nog een keer organiseren. Met een daverend applaus en heel veel lieve bedankjes kwam er alweer een einde aan deze geweldige middag. Lees hier de reacties.

Wilt u een feest of evenement organiseren en zoekt u de juiste muziek voor ouderen? Informeer dan via ons contactformulier naar onze programma’s voor de ouderenzorg. TIP: wacht niet te lang met boeken, onze agenda voor het komende jaar is al behoorlijk gevuld.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?