Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Tirolerfeest Viva Tirol is een succes

okt 19, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Het Tirolerfeest Viva Tirol is een veel gevraagd themafeest bij de Vreugdefabriek. De afgelopen week hadden we meerdere optredens met dit interactieve muziekprogramma.

En voor volgende maand staan er in ieder geval nog twee shows gepland. Met onder andere optredens in het Laaktheater in Den Haag en in Blijham (Groningen).

optredens vorige week

Afgelopen zaterdag waren voor een optreden bij woonzorgcentrum Berkenhove in Apeldoorn. Onze MP3 Accordeonist begon de show met een Tirolermedley, daarmee kwam de stemming er al direct in. Terwijl de mensen inhaakten konden zij ook genieten van de schnaps. Nog maar net begonnen en al direct een feest.

Naast de Tiroler en Schlagermuziek werden de bezoekers vermaakt met onder andere het bierpulschuiven en de Tirolerbingo. Het Tirolerfeest Viva Tirol bracht in Apeldoorn veel lachende gezichten. En daar worden wij als vrijwilligers echt heel blij van.

Themafeest Viva Tirol

Optreden in Wervershoof

Net als in Apeldoorn werd het hier ook weer een geweldig feest. Zo zagen we een prachtig optreden bij het Rad van de muziek. Anton aus Tirol werd vertolkt door een meneer uit het publiek. Omdat het zo gezellig was, namen we de mensen ook nog even mee naar Kufstein. Wat kunnen ze bij zorgcentrum Sint Josef toch geweldig jodelen.

Maar helaas vloog de tijd voorbij en met een rit van ruim twee uur moesten we afscheid nemen van het publiek. Wij bedanken iedereen voor de gezelligheid en fijne samenwerking. Wat ons betreft heel graag tot ziens.

Gaat u een Oktober of Bierfeest organiseren, of wellicht in de zomer een feest met als thema vakantie? Dan is ons themafeest Viva Tirol een echte aanrader. Voor meer informatie of direct boeken kunt u het contactformulier op onze site gebruiken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?