Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

verhuur van de belevenistafel voor langere periode

mrt 30, 2020 | 0 Reacties

Op dit moment worden wij veel gebeld over de verhuur van onze BelevenisTafel. Logisch natuurlijk, want wat is er nu mooier om uw bewoners\ cliënten blij te maken in deze moeilijke tijd. In een periode waarin geen bezoek ontvangen mag worden van familie. Hierdoor raken de mensen in eenzaamheid en vervelen zich. Daarom biedt de BelevenisTafel hiervoor de oplossing.

Huur voor langere periode

Wanneer uw organisatie de BelevenisTafel voor een bepaalde periode wilt huren, dan verwijzen wij u naar de leverancier van dit prachtige product, Onwijs in Oude-Tonge. Bij de verhuur afdeling helpen zij u graag verder.

info Onwijs

De BelevenisTafel helpt. Zoals iedereen begrijpt, bezoeken onze adviseurs nu geen zorginstellingen. Echter…de BelevenisTafel blijft zijn mooie werk doen, ook als wij er niet bij zijn. Het zijn moeilijke tijden voor de zorgsector, voor zowel bewoners als de zorgmedewerkers. Van veel zorginstellingen horen we, dat de BelevenisTafel ook nu voor veel bewoners vaak een lichtpuntje is, en ondersteuning biedt in de zorg voor de kwetsbare medemens.

Vanwege deze moeilijke periode, stellen wij extra Belevenismenu’s beschikbaar. Deze worden van afstand door ons op de BelevenisTafels in zorginstellingen geïnstalleerd. Op dit moment zijn we volop bezig onze klanten te voorzien van deze extra’s. Wij hopen de bewoners hiermee een hart onder de riem te kunnen steken. Ook hebben we een aantal BelevenisTafels beschikbaar gesteld aan zorgorganisaties die nog geen BelevenisTafel hadden, als tijdelijke oplossing om de vereenzaming tegen te gaan en om de zorg te ondersteunen. Bent u ook geïnteresseerd in een BelevenisTafel, voor een korte periode, om uw zorg te ondersteunen? Neem dan contact op met de verhuurafdeling van Onwijs in Oude-Tonge, tel. 0187 665 995

De BelevenisTafel steunt onze kwetsbare medemens en hun verzorgers. Ook nu!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?