Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

shows en activiteiten geannuleerd

mrt 26, 2020 | 0 Reacties

Onze shows en activiteiten zijn tot 1 juni allemaal geannuleerd vanwege het Corona virus, helaas hebben we geen andere keus. Wij vinden het heel vervelend voor de bewoners van de zorginstellingen, echter staat ook bij onze stichting de gezondheid en veiligheid bovenaan. In overleg met de verschillende organisaties is hierover duidelijk gecommuniceerd. De meeste boekingen worden verschoven naar een andere datum. Bovendien zijn er al optredens verplaatst naar volgend jaar. Een voorbeeld hiervan zijn de boekingen voor Koningsdag van dit jaar.                                      

Jubileumfeest

Als gevolg van alle nodige maatregelen gaan onze geplande jubileumacties ook niet door. Achter de schermen zijn we bezig om hiervoor leuke alternatieven te bedenken. Indien hier meer over bekend is, kunt u dit lezen op onze site. Bovendien houden wij u op de hoogte middels onze nieuwsbrief. Indien nu deze wilt ontvangen, meld u zich dan hiervoor aan. Natuurlijk kunt u ons ook volgen op onze Facebook pagina en op Instagram.

blijf gezond

Het is natuurlijk heel vervelend om ons mooie werk even niet meer te kunnen doen, onze shows en activiteiten cancelen. Niet alleen teleurstellend voor de organisaties, bewoners en cliënten in de ouderen en gehandicaptenzorg. Maar ook voor onze vrijwilligers die betrokken zijn bij de Vreugdefabriek. Als we met elkaar de maatregelen naleven, dan behoort het Corona virus hopelijk snel tot het verleden. En…. zorg goed voor elkaar, dan zien wij u graag in gezondheid weer terug bij onze shows in de toekomst.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?