Met een volle agenda zijn onze vrijwilligers de komende weken regelmatig “on the road”. Met de diverse interactieve programma’s gaan zij het hele land door.

Er komen steeds meer aanvragen en boekingen voor onze programma’s en activiteiten vanuit de zorg. Vanuit heel Nederland zijn steeds meer zorginstellingen en verzorgingshuizen geïnteresseerd in onze stichting. Ook is er veel interesse in onze nieuwste activiteit, de belevenistafel.

De AGENDA voor de komende weken.

Zaterdag 16 september: Dan zijn we met de Krasse Knarren Show te gast zorgorganisatie de Blije Borgh in Hendrik Ido Ambacht.

Dinsdag 19 september: Onze vrijwilligers gaan ’s morgens met de belevenistafel naar WZC de IJsselheem in Zwolle.

Dinsdag 19 september: Vanuit Zwolle gaan we direct door naar Druten voor een optreden bij zorg en verpleeghuis de Kasteelhof. Met de Krasse Knarren Show verzorgen we hier een interactieve muziekshow voor de bewoners en verzorgenden.

Woensdag 20 september: Dan gaan we naar Gorinchem met de Heedoemeesjooow. Hier zijn we te gast bij Philadelphia de Fontein ter gelegenheid van hun 10 jarig jubileum.

Zaterdag 23 september: Met ons interactieve muziekprogramma voor senioren zijn we te zien bij zorgcentrum September in Wageningen. Hier verzorgen we met de Krasse Knarren Show de muziek en entertainment voor ( dementerende) ouderen.

Vrijdag 29 september: Met de Krasse Knarren Show gaan we naar WZC Padua in Tilburg. Dit woon zorg centrum is onlangs op tv geweest bij het programma van Geer en Goor zoeken een hobby. Hier treden wij dit jaar voor de tweede keer op voor de bewoners die wel van een feestje houden.

Een volle agenda dus voor onze vrijwilligers van de Vreugdefabriek die dit werk met heel veel liefde en plezier doen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, programma’s en het laatste nieuws? Meld u zich dan aan voor onze NIEUWSBRIEF op onze homepage.

De volgende nieuwsbrief komt over ongeveer twee weken uit, wij wensen u alvast veel leesplezier.