Op vrijdag 21 september aanstaande is het Wereld Alzheimerdag. Dan worden er op deze dag in heel Nederland diverse evenementen georganiseerd. Indien u hierover meer wilt weten, dan kunt daarvoor terecht op de site van de Alzheimerstichting Nederland. Ook andere informatie over deze organisatie kunt u daar vinden.

Wij zijn er bij

Ter gelegenheid hiervan, zijn wij gevraagd om mee te werken aan een activiteit. Zorgcentrum de Zevenster in Zevenhuizen heeft ons hiervoor uitgenodigd. Wij gaan hier dan een aantal huiskameroptredens verzorgen. Voor de bewoners moet het een gezellige middag worden en daar werken wij graag aan mee.

Wat gaan wij doen

Deze dag verzorgen wij in vijf verschillende huiskamers een interactief muziekoptreden. Het optreden wordt verzorgd door een accordeonist van onze Krasse Knarren Show. Met zijn Magic Accordeon zal hij de bewoners vermaken met gezellige muziek. ccordeonist Wereld Alzheimerdag

Interactief

Naast de gezelligheid wordt het publiek actief betrokken op een muzikale manier. Daarvoor krijgt iedereen een muziekinstrumentje aangereikt zoals sambaballen, bellenstok, castagnetten of tamboerijn. Daardoor wordt iedereen voor die dag even muzikant. Natuurlijk mag er ook meegezongen worden, hoe meer hoe liever.

Wij brengen Vreugde

Met onze activiteiten en interactieve programma’s brengen wij Vreugde bij zorginstellingen en verzorgingshuizen. Hiermee dragen wij bij aan het levensgeluk van de mensen in de gehandicapten en ouderenzorg. Een belangrijke doelgroep voor ons zijn de (dementerende) ouderen. Maar ook de diverse senioren organisaties en verenigingen weten ons te vinden.

Op vrijdag 21 september gaan we dus naar zorgcentrum de Zevenster in Zevenbergen. We zijn er als stichting trots op om de Wereld Alzheimerdag iets te kunnen betekenen voor mensen met dementie.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, programma’s en laatste nieuws?

Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief die we om de zes weken versturen. Uiteraard kunt u zich hiervoor ten allen tijde weer afmelden.