Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

bewoners zorgcentrum even in Mexico

aug 17, 2019 | 0 Reacties

De bewoners van zorgcentrum St. Elisabeth in Beneden Leeuwen vierden feest. En dit was niet zomaar een feestje. Een volle zaal met meer dan honderd gasten die genoten tijdens het themafeest Mexico.

MUZIEK

Bij aanvang van het programma konden de mensen genieten van de playback Mariachi band. Met bekende Mexicaanse liedjes kwam iedereen al direct in de stemming. Na dit optreden werd het tijd voor wat Hollandse hits.

Bij het horen van het Kleine café aan de haven haakte het publiek meteen in. Bovendien werd er vrolijk meegezongen door het publiek.

DECOR

Wat is een themafeest zonder aangepast decor? Door middel van onder andere cactussen, kleden, maskers en pinatas hadden we de zaal prachtig aangekleed. Tevens waren er op het grote beeldscherm Mexicaanse beelden te zien. Dit maakte het echt helemaal compleet voor een mooie sfeer.

ENTERTAINMENT

Zelfs de entertainment had een Mexicaans tintje. Speciaal voor dit themafeest hebben we het bekende Ezeltje prik. Dit gaf ook weer hilarische momenten waarbij het publiek op een leuke manier werd vermaakt. Bij de Mexicaanse bingo waren leuke prijsjes te winnen voor de deelnemers.

Ook het rad van de muziek was tijdens dit feest weer een succes. Met spontane deelnemers vanuit het publiek kon iedereen genieten van diverse optredens. Met onder andere Elvis Presley en de Zangeres Zonder Naam werd het echt een feest.

JARIG

Onder de bewoners van zorgcentrum St. Elisabeth was er een jarige. Voor mevrouw van Kruijsbergen die maar liefst 107 jaar is, werd door iedereen luidkeels meegezongen. Wij zijn er trots op dat we deze jonge dame hebben mogen feliciteren namens de Vreugdefabriek.

 

 

De tijd ging veel te snel voorbij, helaas moesten wij alweer afscheid nemen van het vrolijke en dankbare publiek. De organisatie heeft al aangegeven dat zij ons volgend jaar weer willen boeken.

In ons gastenboek staat een leuke reactie te lezen. Wij willen iedereen bedanken voor de gezellige middag en wat ons betreft, heel graag tot ziens.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?