Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Het Thomashuis werd even een feestpaleis

jul 27, 2019 | 0 Reacties

Het Thomashuis in Gouderak had voor haar bewoners een leuke verrassing. Afgelopen donderdag waren we daar met de Belevenistafel en een huiskameroptreden. Ondanks de tropische temperatuur werd het voor de zeven bewoners een geweldig feest. Dit alles werd mogelijk gemaakt door eFBe Beveiligingen b.v. in Gouderak. In november bestaat dit bedrijf 20 jaar en wilde daarom dit optreden cadeau doen aan het Thomashuis.

Muziek

Door de muziek op de accordeon werd al direct het eerste contact gelegd met het publiek. Het feest kon beginnen en dat liet niet lang op zich wachten. Met de muziek van Snollebollekes was het al direct raak. Van links, naar rechts werd luidkeels meegezongen. Bovendien kwam iedereen meteen in beweging bij dit feestnummer. Niet alleen de bewoners, maar ook de begeleiders deden enthousiast mee. Ondertussen werd iedereen voorzien van een leuk hoedje en muziekinstrumentjes. Met de sambaballen en tamboerijnen werd er samen echt muziek gemaakt.

De Belevenistafel

Na de korte pauze was het tijd voor de Belevenistafel. Ook hierbij waren de mensen weer zeer enthousiast. Er werd fanatiek meegedaan met de diverse spelletjes door de bewoners en begeleiding.  Ook de mensen van eFBe Beveiligingen deden hierbij gezellig mee. Dat de Belevenistafel zorgt voor veel plezier bij de mensen is wel duidelijk. Met name de veegfoto, memory, dieren vangen, vieze vingers en het ballon tik spel waren hier erg populair. Tijdens dit interactieve gedeelte werd er veel gelachen en zagen we alleen maar blije gezichten. En daar doen we het uiteindelijk voor.

Helaas kwam er ook nu weer een einde aan een mega gezellige avond. Met nog een aantal feestnummers namen we afscheid van het geweldige publiek. Graag willen wij de begeleiding van het Thomashuis bedanken voor de fijne ontvangst en prettige samenwerking. Uiteraard bedanken we de mensen van eFBe Beveiligingen in het bijzonder. Dankzij hun gift werd dit feest immers mogelijk gemaakt.

Wat ons betreft heel graag tot een volgende keer, Suzanne en Jan.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?