Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Patiënten van verpleeghuis Heemhof hebben genoten

jul 14, 2019 | 0 Reacties

Verpleeghuis Heemhof in Apeldoorn had vorige week de Heedoemeesjooow geboekt. In dit verpleeghuis wonen mensen die lijden aan de ziekte van Huntington. Deze patiënten krijgen te maken met ernstige motorische symptomen en verstandelijke achteruitgang. Maar ook psychiatrische problemen.

Ook voor deze doelgroep hadden wij het programma geheel aangepast naar de wensen van de mensen. Daarnaast hebben we rekening gehouden met de mogelijkheden van de patiënten. Vandaar dat de individuele aandacht centraal stond.

 

​PRACHTIGE MOMENTEN

Onder de patiënten waren er een aantal bedlegerig. Door de serenade met de accordeon naast hun bed was het al direct feest. Een mooie glimlach, een streling over de hand, een knuffel en vooral blije gezichten. Met kippenvel en een brok in de keel speelde onze accordeonist voor deze mensen vrolijke liedjes.

ENTERTAINMENT

Net zoals bij iedere show werden de mensen ook hier actief betrokken. Met het popjes werpen waren zij erg fanatiek om de meeste punten te scoren. Daarmee waren leuke prijsjes te winnen voor de winnaars.

MUZIEK

Zoals altijd konden de mensen hun favoriete muziek aanvragen. Niet alleen de Hollandse hits, maar ook stevige rock werd hier gevraagd. Bijvoorbeeld muziek van Queen en Normaal waarbij keihard werd meegezongen. Ook hier weer kippenvel momenten die we niet snel zullen vergeten.

OPTREDEN ZANGERES

Als verrassing kregen we nog een optreden te zien van een zangeres. Spontaan vanuit het publiek zong zij Dancing Queen van Abba. Het publiek zong hierop luidkeels mee, wat een prachtig feest.

POLONAISE

Helaas kwam er ook aan dit feest weer een einde. Maar een Heedoemeesjooow zonder polonaise is ondenkbaar. Dus als afsluiter een geweldige polonaise inclusief rollators en bedden. Als herinnering kregen de mensen een Vreugdefabriek button en moesten we weer afscheid nemen. Onze herinnering is, dat we deze mensen een geweldige middag hebben geboden.

In ons gastenboek kunt u de reacties lezen over dit optreden.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?