Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Belgische senioren hebben genoten van ……..

jun 20, 2019 | 0 Reacties

De Belgische senioren van welzijnscentrum Salvator in Hasselt hebben afgelopen maandag een gezellige middag gehad. Met de Krasse Knarren Show verzorgden wij hier de muziek en entertainment met een Vlaams tintje.

Uiteraard veel Vlaamse muziek van onder anderen Louis Neefs, Bobby Prins en Eddy Wally. Maar ook de bekende Hollandse hits deden het goed bij de bewoners en personeel. Met de muziek van Vader Abraham, Corry Konings en Frans Bauer werd er vrolijk meegezongen.

Entertainment

Net zoals bij de Nederlandse versie, konden de bewoners actief meedoen tijdens de show. Tijdens de muziekbingo werd er vrolijk meezongen met de geluidsfragmenten. Daarnaast werd er heel goed opgelet door de dames en heren. Want zoals altijd waren er weer leuke prijzen te winnen.

Ook het Muziekrad is in Belgie een geweldig succes. In het publiek bleken grote muzikale talenten te zitten. Zo zagen we onder andere optredens van Arne Jansen, Gert en Hermien en Elvis Presley.

Het werd een geweldig feest in Hasselt waar de Belgische senioren nog lang over zullen napraten. Dit feest werd mogelijk gemaakt door de fabrikant van de Belevenistafel. Op de Reva beurs in Gent konden zorginstellingen en verzorgingshuizen meedoen met een loterij. Als hoofdprijs werd een optreden van de Vreugdefabriek verloot. Deze prijs werd dus gewonnen door Evi van welzijnscentrum Salvator in Hasselt.Na afloop kregen we een daverend applaus vanuit het publiek. Bovendien ontvingen we hele lieve en mooie bedankjes van de mensen.  Daar krijg je als vrijwilligers toch wel even kippenvel van. Wat is dit toch een geweldig mooi werk.

Met een rit van bijna 2 uur voor de boeg namen we afscheid van het publiek en de organisatie. Graag willen wij iedereen bedanken voor de prima ontvangst en fijne samenwerking.

 

En als je dan toch in België bent, dan moet je ook de Belgische friet proberen. En ook dat was een succes.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?