Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Bezoekers creatief tijdens button workshop

jun 19, 2019 | 0 Reacties

Veel bezoekers tijdens de familiedag op zorginstelling ’s Heeren Loo in Druten. Dat was ook te merken bij de button workshop die wij hier verzorgden afgelopen zaterdag. Cliënten, ouders, familie en vrienden wisten onze stand goed te vinden. Ook de jongere bezoekers waren hierbij erg actief. Met eigen ontwerpen, maar ook met bestaande afbeeldingen maakte iedereen zijn of haar persoonlijke button.

Vanaf het begin tot het eind waren onze vrijwilligers druk bij deze creatieve activiteit. De grote tafel was constant bezet met deelnemers die met veel trots hun eigen buttons maakten. Zowel de jeugd als de senioren deden hun uiterste best om er iets moois van te maken. Met veel trots werden resultaten getoond aan de andere bezoekers.

​​​

BUTTON WORKSHOP

Tijdens deze workshop kunnen de deelnemers hun eigen buttons ontwerpen, kleuren en persen. Ook kan men uit bestaande afbeeldingen kiezen en hiervan een eigen button te maken. Bij deze workshop worden de deelnemers begeleid door onze vrijwilligers. Echter de creativiteit blijft in handen van de mensen die aan deze leuke activiteit meedoen.

FEEST OF EVENEMENT

Wilt u een leuke, actieve en vooral creatieve activiteit organiseren voor een feest of evenement? Dan is deze button workshop een absolute aanrader. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, zomerfeest of vakantieactiviteit.

 

BUTTONS OP BESTELLING

Heeft u een feestje, familiedag of personeelsfeest? Dan kunt u uw persoonlijke buttons laten maken bij de Vreugdefabriek. Ook voor kleine aantallen kunt u bij ons terecht. Tevens maken wij voor verenigingen en organisaties met veel plezier buttons met eigen logo of tekst.

Uw buttons worden gemaakt door onze vrijwilligers met een beperking, zij doen dit met veel enthousiasme. Bovendien nemen zij hierdoor op een creatieve, actieve en zinvolle manier deel aan de maatschappij.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons altijd mailen of bellen. Of gebruik het contactformulier van onze website.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?