Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

tranen en zakdoeken tijdens optreden

jun 14, 2019 | 0 Reacties

Tranen van het lachen en zakdoeken bij de hand. Bij seniorenpartner de Wijngaerd in Made zagen we het allemaal gebeuren. In de zaal met ruim 70 bewoners waren wij hier voor een optreden met de Krasse Knarren Show. Terwijl we nog volop aan het opbouwen waren, kwamen de eerste senioren al binnen. Met nog een half uur voor de show, was de zaal al half gevuld. Dit moest wel een hele mooie middag worden. En dat werd het.

Tijdens de achtergrondmuziek konden de senioren oude filmbeelden bekijken van Made en omgeving. Dit werd door menig bezoeker aandachtig gedaan. Hierbij ontstonden hele mooie gesprekken en discussies aan de tafels.

Bij de klanken van onze accordeon haakten de mensen direct in en werd er volop gezongen. Ook tijdens de geluidsfragmenten bij de Bingo zong het publiek driftig mee. Echter bleef men wel geconcentreerd bij het Bingospel. Uiteraard waren hier weer leuke prijzen mee te winnen.

Tijdens het programma ontvingen we heel veel verzoeknummers van o.a de Havenzangers, Willeke Alberti, Frans Bauer en Johnny Cash.

​AMUSEMENT

Tranen met tuiten bij het publiek tijdens het Rad van de muziek. Wat werd er gelachen bij dit interactieve onderdeel van de show. Enkele dames die vooraan zaten moesten regelmatig hun gezicht ontdoen van het traanvocht. De optredens vanuit het publiek waren echt hilarisch, wat een feest.

Met nog een laatste meezinger moesten we helaas weer afscheid nemen van dit geweldige publiek. Hiermee kwam er wederom een einde aan een prachtig feest. In ons Gastenboek kunt u de reacties bekijken.

Als je dan na afloop vanuit het publiek zoveel lieve bedankjes krijg, mag je concluderen dat wij geweldig werk mogen doen. We doen dit dan ook met heel veel liefde en plezier. Uiteraard bedanken wij iedereen voor de gezelligheid, de prima ontvangst en hele fijne samenwerking. Wat ons betreft…. heel graag tot een volgende keer.

Suzanne en Jan

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?