Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Ouderen met een beperking genoten bij de …….

jun 13, 2019 | 0 Reacties

Ouderen met een beperking vierden feest met hun familie bij dagcentrum de Hof. De organisatie had de Heedoemeesjooow geboekt om voor de muziek en entertainment te zorgen. Dit ter gelegenheid van de jaarlijkse familiedag. Met ruim tachtig bezoekers waren alle stoelen bezet in de Cirkel. De Hof is een onderdeel van de Hartekampgroep in Heemskerk.

FEEST

Direct bij aanvang van de show stond de dansvloer vol. Bovendien werd er luidkeels meegezongen door het dansende publiek. Hiermee zat de stemming er al direct in.

Bij een enthousiast optreden vanuit het publiek werd er spontaan meegedaan. Met de hit “ik verscheurde je foto” had deze spontane artiest veel succes.

MUZIEK

Naast de Hollandse hits draaiden we ook veel verzoeknummers. Dat ouderen met een beperking ook van moderne feestmuziek houden bleek deze middag wel. Met muziek van o.a. Snollebollekes en het Feestteam ging de hele zaal los. Met of zonder rollator, iedereen deed mee. Ook de mensen in een rolstoel sloten hierbij vrolijk aan.

ENTERTAINMENT

Behalve de muziek verzorgden we ook een stuk entertainment deze middag. Bij het Ping Pong ballenspel werd er driftig gesprongen. Dit met de bedoeling om zo snel mogelijk alle balletjes uit het doosje te gooien.

Bij het Limbo dansen werd het helemaal een gezellige boel. Ook hier deden de rolstoelers fanatiek mee en sloten steeds meer mensen aan.

TE SNEL

Zoals vaak ging ook hier de tijd weer veel te snel. Met de laatste verzoekjes en een polonaise kwam er weer een einde aan een geweldig feest. Alle bezoekers ontvingen na afloop de felbegeerde oorkonde en een button van de Vreugdefabriek.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?