Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

internationaal optreden voor de Vreugdefabriek

mei 18, 2019 | 0 Reacties

Een internationaal optreden staat gepland voor onze stichting. Met een optreden in België gaan we binnenkort naar Woon- en Zorgcentrum Salvator in Hasselt. Daar gaan we de bewoners met de Belevenistafel vermaken. Ook verzorgen we daarbij een optreden met een interactief programma.

AANGEPAST

De software van de Belevenistafel is uitgebreid met een Vlaamse versie. Bovendien zal de muziek tijdens de show vooral van Belgische bodem zijn. Daarmee gaan wij bij onze zuiderburen een gezellige middag verzorgen.

ONWIJS

Onwijs, de leverancier van de Belevenistafel heeft ons gevraagd om dit optreden te verzorgen. Vandaar dat we in de maand juni afreizen naar het verre zuiden. Wanneer u meer wilt weten over de diverse belevenistafels kunt u hier klikken voor alle informatie.

Met dit internationaal optreden gaan we weer een grens over. Bij de oprichting van onze stichting was het de bedoeling om in Gelderland optredens te verzorgen. Inmiddels zijn we landelijk actief en toeren we kris kras door Nederland. Nu gaan we ook al internationaal.

Over het optreden in België kunt u binnenkort meer lezen in onze nieuwsbrief. Wilt u deze eens per zes weken ontvangen? Meld u zich dan nu aan om op de hoogte te blijven van onze stichting.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?