Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Feestend publiek tijdens voorprogramma Jostiband

apr 15, 2019 | 0 Reacties

Feestend publiek, dansende mensen en vooral veel blije gezichten. Dit alles was afgelopen zondag te zien in Nijmegen. In concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen gebeurde het allemaal. DJ’s met een beperking verzorgden het voorprogramma van de Jostiband.

Voorprogramma

Met de Up & Down Discoshow verzorgden zij naast het voorprogramma ook de pauzemuziek voor ruim 1200 bezoekers. Voordat het concert van de Jostiband begon, werd het publiek in de foyer opgewarmd met vrolijke muziek. Daarmee was het startsein gegeven voor een gezellige middag.

De Jostiband

Rond 14.15 uur was het de beurt aan de Jostiband om hun kunnen te vertonen. En dat deden ze dan ook vol overgave. Van kerkelijke liedjes tot muziek van Armin van Buuren, zij speelden werkelijk alles. De sfeer was geweldig, het publiek had er echt zin in. Net als presentator Jochem van Gelder die het hele programma presenteerde.

FEESTEND PUBLIEK

Na het eerste gedeelte van het concert hadden onze dj’s de taak om de mensen tijdens de pauze te vermaken. We kunnen met trots zeggen dat dit gelukt is. Terwijl de bezoekers in de foyer een drankje deden, konden ze niet blijven stilstaan. Door de geweldige muziek en het enthousiasme van de dj’s werd het tijdens de pauze een super party. Met de muziek van Snollebollekes ging het dak er echt helemaal af. Zelfs op de grote trap ging het van links naar rechts. Het feestend publiek ging al dansend naar de grote zaal. Daardoor kon het tweede gedeelte van het concert met alleen maar vrolijke mensen beginnen.

BEDANKT ALLEMAAL

Het werd een geweldige middag waarbij iedereen heeft kunnen genieten. Daarom zijn wij als vrijwilligers van de Vreugdefabriek bijzonder trots op de dj’s van de Up & Down Discoshow. Met dank aan de organisatie, de Jostiband, Jochem van Gelder voor de fijne samenwerking. En natuurlijk het fantastische publiek voor de gezelligheid en het warme applaus. Wat ons betreft…. heel graag tot ziens.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?