Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

De afgelopen week waren we drie keer in…….

mrt 31, 2019 | 0 Reacties

De afgelopen week stond voor onze vrijwilligers geheel in het teken van Arnhem. Met twee optredens en een radio interview in onze Gelderse hoofdstad een drukke week dus.

RADIO INTERVIEW

Zaterdag 23 maart waren we bij Omroep Gelderland te horen. In het radio programma Gelderland Helpt waren Suzanne en Jan te gast bij presentatrice Xandra Rakier. In de uitzending hebben we verteld over de Vreugdefabriek. Bovendien mochten we een oproep doen aan de luisteraars.

Wij zijn nog steeds op zoek naar kleine handinstrumentjes zoals Tamboerijnen, bellenstokken en triangels. Maar ook naar leuke gadgets die wellicht niet meer worden gebruikt door bedrijven. Hierbij valt o.a. te denken aan pennen, petjes en schrijfblokjes.

Graag bedanken wij Xandra voor haar interview en de gezelligheid tijdens de uitzending. Wij komen heel graag nog een keer terug naar de studio om te vertellen over onze stichting.

OPTREDENS

De afgelopen week mochten we ook twee optredens verzorgen. Met de Krasse Knarren Show waren we te gast bij twee verschillende organisaties. Als eerste waren we te zien bij zorgcentrum Pleyade, locatie Eilandstaete. Hier werd het een gezellige middag voor de bewoners en personeel. Er werd meegezongen op de oude muziek van toen en vooral veel gelachen. Over het decor hebben we veel leuke reacties mogen ontvangen.

Het tweede optreden vond plaats bij woon-zorgcentrum Vreedenhoff. Met ruim honderd bewoners was de grote zaal goed gevuld. Ook hier werd het weer een prachtig feest met ons interactieve muziekprogramma voor senioren. Vanaf het begin tot het einde zagen we lachende en blije gezichten. En daar doen we het allemaal voor.

Beide organisaties waren net als de bewoners erg enthousiast over onze optredens. Daarom kunnen wij in de toekomst een volgend optreden tegemoet zien. En dat doen we natuurlijk met heel veel liefde en nog meer plezier.

Graag bedanken wij iedereen voor de gezelligheid en wat ons betreft….. heel graag tot ziens.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?