Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Uitverkocht huis bij gratis optreden in zorginstelling

mrt 19, 2019 | 0 Reacties

Een uitverkocht huis voor de dj’s van de Up & Down Discoshow. Afgelopen zondag traden zij op in de Wielewaal in Druten. Alle bewoners van zorginstelling ’s Heeren Loo mochten gratis komen dansen en feesten.

Het feest begon om 14 uur en ruim daarvoor kwamen de eerste mensen al binnen. Onze dj’s draaiden verzoeknummers en kondigden de muziek aan. Op verschillende soorten muziek werd er gedanst en kwam de polonaise al snel voorbij. Bovendien trad onze dj Flea op als rapper met muziek van Ali B.

Ook kwamen er spontane optredens vanuit het publiek van verschillende bewoners. Tevens werden er een aantal spelletjes gespeeld met de bezoekers. Hierbij waren leuke prijzen te winnen voor de deelnemers.

Dat de dj’s veel hebben geleerd bij de DJ Club is nu wel gebleken. In een uitverkocht huis wisten zij de ruim 150 feestvierders te vermaken. Hiervoor kregen zij na afloop een geweldig applaus vanuit de zaal. Voor ons als vrijwilligers een prachtig moment van Vreugde.

Graag willen wij de dj’s Berrie, Vincent, Achmed, Brian, Flea en Jan enorm bedanken voor hun geweldige optreden. Als stichting zijn we heel trots op jullie, dank je wel.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?