Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Mexicaans feest voor senioren

mrt 18, 2019 | 0 Reacties

Tijdens de inloop werden de bezoekers vermaakt door vier Mariachi muzikanten met traditionele Mexicaanse muziek. Hiermee kwam de stemming er al direct in, het feest kon beginnen.

DECOR

Voor dit themafeest hadden we de zaal aangekleed met attributen zoals cactussen, Mexicaanse kleden en pinata’s. Bovendien waren er beelden te zien van het mooie Mexico op het grote beeldscherm.

ENTERTAINMENT

Naast het prachtige decor en de muziek konden de bezoekers ook genieten van Mexicaans entertainment. Het publiek kon meedoen met verschillende spelletjes zoals: Ezeltje prik, het sombrero duel en de Mexicaanse plingo. Vooral het ezeltje prik zorgde voor hilarische momenten in de zaal.

MUZIEK

Naast de muziek uit Mexico draaide onze dj ook een aantal Hollandse hits. Hierop werd direct ingehaakt en luidkeels meegezongen. Zelfs de polonaise werd hierbij ingezet, wat een vrolijkheid.

Helaas vloog de tijd en moesten we alweer afscheid gaan nemen van het geweldige publiek. Met dank voor het applaus en een laatste meezinger kwam er weer een eind aan een leuke middag. Kortom Fiesta in Hendrik Ido Ambacht.

Namens onze vrijwilligers Jeanne, Suzanne, Gijs en Jan willen wij de organisatie en het fantastische publiek bedanken. Speciale dank voor de kok die ons heeft voorzien van de heerlijke halve kip maaltijd. Heel toepasselijk voor een Mexicaans feest.

Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?