Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

De Jostiband en de Vreugdefabriek gaan samen

mrt 3, 2019 | 0 Reacties

De Jostiband treedt zondag 14 april op in concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. De dj’s van van de Up & Down Discoshow verzorgen het voorprogramma. Bovendien draaien zij ook de pauzemuziek tijdens dit bijzondere concert.

De opbrengst van het concert is bestemd voor het opzetten van Respijtzorg in Het Bijna Thuis Huis Maas en Waal. Hierover kunt u meer informatie vinden op de website van Lions Maas & Waal die dit mooie evenement organiseert.

Naast de Jostiband is ook het Maas en Waalse Mannenkoor te horen tijdens het concert. De gastheer van deze middag is niemand minder dan Jochem van Gelder.

De dj’s van de Vreugdefabriek zullen deze dag niet alleen muziek draaien. Maar zal er ook gerapt en gezongen worden. Tevens is het mogelijk om verzoeknummers aan te vragen bij onze platendraaiers. Voor diegene die willen dansen………… dat is helemaal gratis deze dag.

We zullen de komende tijd regelmatig meer vertellen over dit evenement op de site. Maar we willen u ook op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief. Indien u deze eens per 6 weken wilt ontvangen, kunt u zich aanmelden via de homepage van deze site.

Wellicht zien we u zondag 14 april in De Vereeniging in Nijmegen. Indien u nog geen kaartjes heeft besteld raden wij aan dit snel te doen.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?