Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

prijswinnaars vieren feest tijdens huiskameroptreden

feb 11, 2019 | 0 Reacties

De prijswinnaars van de Onwijs actie hebben onlangs hun prijzen in ontvangst genomen. De leverancier van de Belevenistafel had eind vorig jaar diverse acties georganiseerd. Hiermee waren geweldige prijzen te winnen zoals een gratis optreden van de Vreugdefabriek.

HUISKAMEROPTREDENS

Afgelopen zaterdag waren wij te gast in verzorgingshuis de Sonneburgh in Rotterdam. De bewoners hadden er echt zin in, aangezien ze al vroegtijdig binnenkwamen. Bovendien trokken onze kostuums  veel aandacht. Daarom wilde het publiek al met Suzanne en Jan op de foto voordat de show begon.

Tijdens de muziek op de accordeon werd er meteen meegezongen op de oude liedjes van toen.  Door de oude lp’s en pick up uit de jaren 50  kwamen veel mooie herinneringen bij de bewoners naar boven.

Onze plaatjesdraaier Jan kreeg al snel de eerste verzoekjes binnen. De mensen werden intussen voorzien van koffie en thee. Daarom werd het lied Koffie, koffie van Rita Corita ingezet. De aanwezigen zongen dit uit volle borst mee. Ook de Rotterdamse hit Ketelbinkie deed het geweldig.

Voor de zeventien bewoners, verzorgend personeel en familie werd het een prachtig feest. Dit mede dankzij  mevrouw Leijen die tot de prijswinnaars hoorde. Haar moeder Petronella is bijna 95 jaar en woont in de Sonnenburgh.

Voor de andere winnaar van een huiskameroptreden waren we te gast bij zorginstelling de Waerden.  Hier wonen oudere mensen met een verstandelijke beperking. Dus gingen we hiervoor naar Alkmaar.

Wij verzorgden hier een programma voor negen bewoners. Het publiek begon al gelijk te dansen bij het horen van de accordeonmuziek. Bovendien kregen we een spontaan optreden van een bewoonster. Zij zong bijna alle liedjes mee en kreeg een daverend applaus van het publiek. Tevens was het heel leuk om te zien hoe de mensen reageerden op de oude pick up en de lp’s. Ook hier werd het een gezellig feest en was het al weer te snel tijd om afscheid te nemen.

Daarom willen wij de winnaars, Onwijs, de organisaties en natuurlijk het geweldige publiek bedanken voor de gezelligheid en hele fijne samenwerking. Prijswinnaars nogmaals proficiat.Kortom…heel graag tot ziens.

TIP: Kijk eens voor de reacties in het gastenboek van ons.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?