Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Kringloopwinkel de oude school steunt ons

feb 1, 2019 | 0 Reacties

Kringloop de Oude School draagt de Vreugdefabriek een warm hart toe. Al vanaf de oprichting van onze stichting kunnen wij rekenen op de hulp van dit bedrijf. Eigenaar Co van Lith is erg enthousiast over de Vreugdefabriek. Daarom kunnen wij altijd bij hem terecht wanneer we op zoek zijn naar nieuw decoratiemateriaal voor onze programma’s.

Wij zijn daarom regelmatig te vinden in zijn winkels vol tweede hands artikelen. Doordat het assortiment steeds wordt vernieuwd, is er altijd wel iets te vinden. Daardoor kunnen wij onze decors steeds weer aanpassen. Ook voor  de Krasse Knarren Show zijn we hier zeker op het goede adres. Door de schilderijen, instrumenten en oude gebruiksartikelen uit de jaren 50 en 60 is ons decor uniek te noemen. Daarmee brengen wij veel Vreugde in de ouderenzorg. Daarnaast blijven we onze entertainment steeds vernieuwen. Te denken valt aan o.a. nieuwe spelitems en belevingsgerichte activiteiten.

Kringloop de Oude School heeft vestigingen in Beneden Leeuwen, Druten en vanaf 5 februari ook in Wijchen. U kunt hier terecht voor alle denkbare gebruikte spullen voor huis en tuin. Maar ook voor verzamelaars is de Oude School het juiste adres. Voor de muziekverzamelaars is er een groot aanbod van cd’s maar ook ouderwets vinyl. Daarnaast kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen tussen de kasten met boeken. Kortom een winkel met voor ieder wat wils.

We hopen nog vaak in de Oude School te komen voor onze stichting. Uiteraard willen wij Co en zijn medewerkers bedanken voor de mooie spullen. Hiermee helpt deze ondernemer ons met het brengen van een stukje Vreugde bij de de zorginstellingen en verzorgingshuizen.

Co, nogmaals heel erg bedankt.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?