Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

vakantieprogramma feestelijk afgesloten met de……….

aug 23, 2019 | 0 Reacties

Het vakantieprogramma bij zorginstelling Zideris werd vorige week vrijdag feestelijk afgesloten. De organisatie had hiervoor de Heedoemeesjooow geboekt. In een prachtige tent waren ruim honderd bewoners en begeleiders aanwezig. Daarnaast was het prima weer voor een open lucht optreden.

Tijdens het opbouwen kwamen de eerste verzoekjes al binnen. Daarbij kregen we ook al aanmeldingen voor de spelletjes. Hiermee zijn leuke prijsjes te winnen en wie wilt dat nou niet?

ENTERTAINMENT

Met het popjes werpen, dozen stapelen en het poing poing spel werd het publiek prima vermaakt. En speciaal voor deze dag werd iedereen winnaar.

MUZIEK

Naast het entertainment was er natuurlijk ook tijd voor muziek. Bij het eerste nummer werd de polonaise direct ingezet. Wat een mega enthousiast publiek hebben ze in Rhenen. Er werd volop gedanst door zowel bewoners als begeleiding. Bovendien werd er op ieder liedje vrolijk meegezongen.

Er waren zelfs mensen die hun eigen microfoon hadden meegenomen. Zij zongen gezamenlijk het lied Bloed, zweet en tranen. Daarmee scoorden zij veel succes en ontvingen een daverend applaus. Nadat de zangers met trots het podium verlieten was het tijd voor Snollebollekes. Met het nummer links, rechts werd het helemaal een feest. Prachtig om te zien hoe het dak van de tent er bijna vanaf ging.

FINALE

Met een limbo danswedstrijd en een mega polonaise kwam alweer een einde aan een geweldige middag. Hiermee kwam er tevens een eind aan het vakantieprogramma voor de bewoners.

Na afloop ontvingen alle bezoekers het felbegeerde Feestbeest diploma. Ook werden er buttons van de Vreugdefabriek uitgedeeld. Onze vrijwilligers Suzanne en Anne hadden het er maar druk mee.

BEDANKT

Na het laatste nummer namen wij afscheid van het feestende publiek. Daarbij mochten wij een mooi applaus in ontvangst nemen. Heel erg bedankt hiervoor, jullie zijn Toppers.

Graag willen wij de organisatie en vrijwilligers bedanken voor de fijne samenwerking. En wat ons betreft… heel graag tot ziens.

Suzanne, Anne en Jan.

 

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?