Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

De prijswinnaar Belevenistafel actie heeft genoten

sep 21, 2019 | 0 Reacties

De prijswinnaar van onze actie werd vorige week vrijdag heel blij gemaakt. Een gratis sessie met de Belevenistafel werd gewonnen door Trudi Geerts. Omdat haar broer René in een zorginstelling woont, deed Trudi mee met onze actie.  Tijdens de radio uitzending Gelderland Helpt had zij zich hiervoor aangemeld.

Bij aankomst op de locatie van ’s Heeren Loo in Apeldoorn werden we hartelijk ontvangen. Zowel de bewoners als de begeleiding waren heel nieuwsgierig voor wat er ging gebeuren.

Nog voordat we begonnen was er een bewoonster die er helemaal voor ging zitten. Met het programma “vieze vingers” maakte zij haar eigen tekeningen op het grote beeldscherm.

HOPLA PROGRAMMA

Het was al snel duidelijk dat de bewoners heel veel plezier hadden met de Belevenistafel. Gezien de doelgroep voornamelijk bestond uit mensen met een meervoudige beperking, maakten we gebruik van het Hopla menu. Met  meer dan honderd programma’s  konden de mensen kiezen uit onder andere: Het ballon tikspel, vieze vingers, plopspel, dieren vangen en kleuren zoeken.

LACHENDE MENSEN

Heel mooi was het om te zien hoe de mensen al snel samen actief meededen. Ook de begeleiding en het verzorgende personeel genoten enorm van deze activiteit. Zij vertelden dat ze bewoners zagen lachen, die dit al tijden niet hadden gedaan. Hiervoor doen we het natuurlijk allemaal. Vreugde brengen bij de mensen die het zo hard nodig hebben.

Aan het eind van het programma trad Jan nog even op met zijn Magic Accordeon. Hiermee werd een Vreugdevolle middag afgesloten. Als dank ontvingen we  prachtige bossen bloemen en dronken we nog even een kopje koffie.

BEDANKT

Graag bedanken wij prijswinnaar Trudi, het personeel en de bewoners voor de prima ontvangst en fijne samenwerking. Bovendien bedanken wij Xandra Rakier van Omroep Gelderland voor haar medewerking tijdens het programma Gelderland Helpt.

Wilt u de Belevenistafel een keer boeken voor uw zorginstelling? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?