Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Megapiratenfestijn op de kop gezet door…..

okt 15, 2019 | 0 Reacties

Het Megapiratenfestijn in Klazienaveen was afgelopen zaterdag totaal uitverkocht. Maar liefst 8500 bezoekers uit heel Nederland kwamen naar het hoge noorden. De grootste feesttent van Europa was geheel gevuld met liefhebbers van het Hollandse lied.

PROGRAMMA

Veel bekende artiesten stonden op het programma zoals Jan Smit, Gerard Joling, John de Bever en Frans Bauer. Bovendien stond er een bijzonder act op het programma. Namelijk de UP & DOWN DISCOSHOW. De dj’s met een beperking wisten binnen 1 minuut de hele zaal enthousiast te krijgen. Met een medley van feesthits ging het publiek helemaal los. Met de muziek van Snollebollekes ging het dak er echt helemaal af. Voor zowel de dj’s als voor ons als begeleiders was dit een fantastische ervaring. Onze dj’s hebben de tent echt op z’n kop gezet met hun optreden.

TOPFEEST

Met een daverend applaus van het publiek namen wij met onze dj’s afscheid van het Megapiratenfestijn. Teruggekomen in onze eigen artiesten kleedkamer stond ons een verrassing te wachten. Niemand minder dan zanger Jannes stond hier op ons te wachten. Voor een ontmoeting met dj Jan die al jaren een superfan van hem is. Onze dj’s ontvingen allemaal een tas vol merchandising van de bekende volkszanger. Bovendien kregen de dj’s ook nog eens een gesigneerde cd van deze sympathieke artiest. Jannes heel erg bedankt.

Na de laatste foto’s te hebben gemaakt met onder anderen Gerard Joling en Frans Bauer begonnen we aan de terugreis van ruim anderhalf uur. Normaal gesproken slapen onze dj’s direct in de bus. Echter dit optreden had zoveel indruk gemaakt, dat ze nog geen seconde hun mond hielden. Wat hebben deze jongens genoten van hun optreden.

U kunt de reacties lezen in ons gastenboek van onder andere zanger John de Bever.

Graag bedanken wij alle mensen die dit voor ons hebben mogelijk gemaakt. Dank je wel Johnny en de gehele productie/ cameraploeg, Joyce van Lukassen produkties, de voortreffelijke catering, Mark de buschauffeur, alle artiesten en verder iedereen die ons heeft geholpen.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?