Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Tirolerfeest is een enorm succes in de ouderenzorg

okt 27, 2019 | 0 Reacties

Het Tirolerfeest , ons nieuwste themafeest is een regelrechte hit. Vorige week waren wij hiermee te zien bij Zorggroep Zuid Gelderland in Groesbeek. Vervolgens waren wij met dezelfde show bij verpleeghuis WZC Overheem in Zoetermeer. Net als de Krasse Knarren Show is ook dit een interactief programma. Met Tiroolse muziek op de achtergrond kwamen de bewoners binnen. Terwijl de koffie werd gedronken speelde onze accordeonist bekende Tiroolse hits. De stemming kwam er al direct in bij het publiek, wat een gezelligheid.

Met de Bingo werd er zelfs meegezongen bij het horen van de muziekfragmenten. Bovendien waren er met deze Bingo vooral Tiroolse prijzen te winnen. Ook het onderdeel bierpul schuiven deed het erg goed. Hieraan werd fanatiek meegedaan door zowel de deelnemers als het publiek. Ook hierbij ontvingen de deelnemers leuke prijzen zoals bierpullen en Zwitserse chocolade. Onze dj draaide een aantal Schlagerhits waarop vrolijk werd meegezongen. Bovendien werd er gedanst op de muziek van onder anderen Heino en Rex Gildo. Intussen werd onze St. Bernhardhond Berrie door de vrouwelijke geknuffeld. Berrie is een onderdeel van ons decor en voelt zich helemaal thuis bij de Vreugdefabriek. Ook het Oostenrijkse Rad van de muziek deed het hier prima. Prachtig om te zien hoe mensen in het publiek zaten te schaterlachen.

 

Niet alleen de (dementerende) bewoners, maar ook het zorgpersoneel was erg enthousiast. Tevens waren de vrijwilligers vol lof over onze nieuwste show.

THEMAFEEST

Het Tirolerfeest is een interactief muzikaal programma. Naast de muziek zorgen onze entertainers Heidi und Peter ook voor entertainment. Hierbij wordt het publiek tijdens de show constant betrokken. Bovendien dragen onze entertainers originele Tiroler kleding. Het mooie decor maakt de show helemaal compleet. Ook voor rolstoelgebonden personen is dit programma uitermate geschikt. Daarmee bieden wij voor zowel de ouderen- en gehandicaptenzorg de juiste muziek en entertainment.

Graag bedanken wij iedereen voor de gezelligheid en wat ons betreft, graag tot een volgende keer.

Tjuussssssssssssss, Heide und Peter.

 

​​

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?