Het programma van de Vreugdefabriek in de maand mei is weer lekker druk. Deze maand zijn onze vrijwilligers weer regelmatig op pad met de bus vol apparatuur en decors.

Op 13 mei zijn we te gast bij Vilente Pieter Pauw in Wageningen. Voor ons een bijzonder optreden met de Krasse Knarren Show gezien onze moeder daar haar met heel veel liefde en warmte is verzorgd tijdens de laatste maanden van haar leven. Onze moeder leed aan de verschrikkelijke ziekte Alzheimer, we missen haar iedere dag.

Wij zijn er daarom heel trots op dat we met onze stichting een stukje Vreugde kunnen brengen in het leven van mensen zoals onze moeder. We doen dit met heel veel passie, plezier en vooral heel veel liefde.

DE AGENDA van de maand Mei:

Vrijdag 12 mei zijn we met de Krasse Knarren Show te gast in Soesterberg. We treden dan op voor SWOS De Drie Eiken.

Zaterdag 13 mei mogen we naar onze geboortestad Wageningen waar we een optreden hebben met de Krasse Knarren Show bij Vilente Pieter Pauw.

Donderdag 18 mei zijn we in Rhenen bij Zorginstelling Zideris. Hier verzorgen we de presentatie en geluid tijdens de LENTEFAIR Wij verzorgen hier tevens een Workshop Buttons maken. Het programma begint om 13.00 uur.

Vrijdag 19 mei gaan we met een bus vol apparatuur en decoratie naar Almere. Voor stichting de Zonnebloem verzorgen wij daar een Krasse Knarren Show oor de Senioren. Dit programma is in overleg met de organisatie grotendeels op maat gemaakt.

Voor de maand juni hebben we ook al een aantal boekingen staan, net als voor de komende maanden. Bovendien krijgen wij steeds meer aanvragen, hier zijn we natuurlijk heel blij mee.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, nieuwtjes acties en ons programma? Meld u zich dan aan via onze website.

Ook op onze Facebook pagina plaatsen wij regelmatig berichten over onze stichting.

We hebben er weer zin in, Suzanne, Gijs en Jan

Krassen Knarrenshow

De Krasse Knarren Show