Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

vijftig plus club vierde kerst

dec 19, 2018 | 0 Reacties

De vijftig plus club van Appeltern vierde gisteren de kerstmiddag in het dorpshuis. Voor de muziek en entertainment had het bestuur van deze club de Vreugdefabriek geboekt. Met het themafeest kerst van de Krasse Knarren Show werd het een bijzonder gezellige middag voor de senioren.

MUZIEK

Bij binnenkomst en tijdens de koffie konden de mensen genieten van kerstmuziek op de achtergrond. Hierna trad onze accordeonist op die bekende kerstliedjes ten gehore bracht. Het publiek zong hierbij gezellig mee, de stemming zat er al snel in bij de vijftig plus club.

DECOR

De luidsprekers waren onzichtbaar verpakt in een enorme kerstman en kerstboom die door Suzanne zijn gemaakt. Daarnaast was op en rondom het podium alles versierd met kerstdecoratie en verlichting. Op het grote beeldscherm konden de mensen kijken naar oude videobeelden van Appeltern,  tevens kwamen er prachtige kerstbeelden voorbij.

ENTERTAINMENT

Naast de muziek en het decor werden de mensen vermaakt met entertainment in  kerstsfeer. Bij het sneeuwballen gooien en ezeltje prik waren de deelnemers fanatiek, zij ontvingen hiervoor allemaal een kerstcadeautje. Ook tijdens deze kerstshow zorgde het rad van de muziek weer voor de nodige hilariteit. Met spontane optredens vanuit het publiek werd het echt een prachtig kerstfeest.

 

Met nog een aantal kerstliedjes en vrolijke meezingers was het alweer tijd om afscheid te nemen. Naast het applaus kregen we bovendien hele leuke reacties vanuit het publiek na afloop. Fijn om te horen dat de mensen het decor en de beelden van Appeltern zo leuk hebben gevonden. Opvallend is dat we ook hier weer complimenten kregen over het aangename geluid en daar zijn we trots op.

Graag bedanken we de organisatie en het fijne publiek voor deze gezellige kerstmiddag. En wat ons betreft, graag tot een volgende keer. Tevens wensen iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig en Vreugdevol nieuwjaar.

 

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?