Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

hoog bejaarde dame genoot met volle teugen

nov 15, 2018 | 0 Reacties

De hoog bejaarde mevrouw Kruisbergen woont in zorgcentrum St. Elisabeth in Beneden Leeuwen. Met de leeftijd van 106 jaar is zij de oudste bewoonster van deze locatie. Zij heeft enorm genoten van ons optreden.

Afgelopen dinsdag waren wij hier te gast voor een optreden met de Krasse Knarren Show. Al ruim voor aanvang van ons interactieve muziekprogramma stroomde de zaal vol. Bij binnenkomst van de bewoners konden zij foto en filmbeelden bekijken op ons grote scherm. Zoals altijd had Suzanne gezorgd voor oud beeldmateriaal uit de omgeving van de locatie. Daarmee ontstonden al direct leuke gesprekken over het verleden.

ACCORDEONMUZIEK

Toen de mensen allemaal binnen waren, was het tijd voor onze accordeonist. Met bekende oud Hollandse liedjes kwam de stemming er al direct in. Prachtig om te zien hoe ruim honderd ouderen meezongen met de liedjes van heel lang geleden.

MUZIEKBINGO

Bij onze muziekbingo werden niet alleen nummers opgenoemd, maar draaiden we ook muziekfragmenten. Daarop werd volop meegezongen ondanks de spanning bij dit Bingospel. De gelukkige winnaars ontvingen leuke prijsjes uit handen van Suzanne.

ENTERTAINMENT

Naast de muziek die geheel is afgestemd op het publiek, vermaken wij het publiek ook met leuke entertainment. Door het Rad van de muziek werd het ook hier weer een feest. Met dit interactieve onderdeel van de show werd het gehele publiek betrokken. De deelnemers die naar voren mochten komen, traden spontaan op als echte artiesten. Zo zagen we o.a. Arne Jansen, bekend van de meisjes met rode haren, Rob de Nijs en Elvis Presley.

Zoals altijd ging ook hier de tijd weer veel te snel voorbij. Echter voordat we afscheid namen draaiden we nog een laatste verzoekje. Speciaal voor de hoog bejaarde mevrouw van Kruisbergen het liedje ” daar bij die molen”. Geweldig om te zien hoe deze dame ervan genoot, volgens haar was het KEI gezellig. Kortom een geweldig feest voor de bewoners van St. Elisabeth in Benden Leeuwen.

BEDANKT

Graag bedanken wij de organisatie, de vrijwilligers en natuurlijk het enthousiaste publiek. De organisatie heeft ons voor volgend jaar zomer alweer geboekt. Dan komen we met het themafeest……Mexico.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?