Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Woon-zorgcentrum Padua blij met de Vreugdefabriek

jan 25, 2018 | 0 Reacties

THEMAFEEST

De organisatie wilde een ” Winterse” feestmiddag voor haar (dementerende) bewoners. Daarom werd het decor door ons voorzien van oude schaatsen, sneeuwballen en ijspegels. De videobeelden van winterse taferelen op het grote scherm zorgden voor een extra dimensie. Met het sneeuwbal gooi spel, de plaatjesbingo en het rad van de muziek werd het publiek door ons vermaakt.

Uiteraard was er bij deze interactieve show ook veel ruimte voor muziek. Er werd vrolijk meegezongen bij het horen van de oude Hollandse hits. Tevens werden er verzoeknummers gedraaid en werd de polonaise ingezet. Prachtig was het om te zien hoe mensen in hun rolstoel zaten te twisten.

Het werd een mega gezellige middag bij woon-zorgcentrum Padua. Een volgend optreden wordt binnenkort door de organisatie met ons gepland. Waarschijnlijk wordt er dan gekozen voor ons themafeest Mexico.

Wij mochten na afloop heel veel lieve bedankjes ontvangen van de bewoners en organisatie. Wat is het toch mooi om mensen op deze manier Vreugde te brengen. Met heel veel vrolijke gezichten op ons netvlies reden we we weer richting huis. Wij bedanken de organisatie en het geweldige publiek voor de gezelligheid en fijne samenwerking. Wij komen graag weer een keer bij jullie terug.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?